om lägerkrapula, magpirr och nattäventyr.

hej på er alla vackra människor! som vanligt så har det igen ekat tomt här på bloggen ett tag igen, men söta är ni som ändå kikar in här efter tecken på liv. jag har ju som sagt befunnit mig på ett nio dagar långt läger och då tog jag det lugnt med alla sociala medier och istället skrev jag i mitt skrivblock så pennan glöd. det var några otroligt fina dagar jag fick uppleva på vassor med härliga människor, men tror jag går närmare in på det nån annan gång i ett skiljt inlägg.
 
fick titeln som 'lägrets livsnjutare' på fredagens avslutning innan jag döpte mig (!!!) och när jag kom hem blev det att snabbt cykla in till stan för att möta upp ida-maria och evelina. vi skulle se paper towns på bio, en riktig feel good film måste jag säga, och sen planerade vi lördagen som blev att spenderas på nöjesfält med tjejerna.
 
vi hade tur med vädret den lördagen och fick ta med oss hem ett glatt humör av det fina sällskapet och sjuka halsar efter allt ropande - och kanske en lite oroande mage också. smått spontant så ställde några av oss in på festligheter tills kvällen. det blev ett riktigt nattäventyr i vasa, en sån otroligt bra och ångestfylld natt på samma gång. ett något aningen tjatigt uttryck här på bloggen men  jag är så tacksam för de människor, de vänner jag får ha i mitt liv.
 
idag känner man sig smått slö, efter pausen från vardagen man fick på lägret så är det svårt att hitta balansen igen. har bara tagit det lugnt och handlat mat och så fick jag babbla på om allt möjligt över en kaffe tillsammans med petra. alltid trevligt med besök, speciellt såna här dagar. och nu ska jag fortsätta känna vemod över sommaren som gått alltför fort och nu börjar närma sig sitt slut. lite mera jobb bara, en helg i huvudstaden och festival - och förhoppningsvis några spontana äventyr, guldkorn i vardagen, ska man ha tid med innan skola och rutin tar över.
kärlek natalie.
Postat av: Mirjam

Wooooh grattis till dopet!! kram på dig! <3

Svar: tack så mycket! kram! <3
alektopaten.webblogg.se

2015-07-27 @ 15:31:10 / http://kortochgott.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0