om den tiden på året då hemstaden är fylld av turister.

moro! här kommer ännu en flummig sommaruppdatering på vad jag gjort sedan sist. bl.a. så hängde jag med ella cirka varje dag. körde runt, var på äventyr, drack iskaffe och åt massor av frankisar, hamnade på en båt som förde oss till en villa i bergö och diskuterade allt mellan himmel och jord. ella är en såndär vacker själ vet ni, det är som att man känt henne hela livet fast det bara gått ett halvår.
 
i tisdags så begav mig jag och favorit morbrorn mot kristinestad för att spendera tid här med släkt och vänner över den årliga och väldigt turistattraherade sommarmarknaden. men först fick jag förvånas över min minsta lillebror som börjat uttala enstaka ord och även umgås på tumanhand med saknade vänner så som petra, veronika och emma.
 
 
med fredagen så kom också den första marknadsdagen. det var relativt lugnt på stan på grund av regnet men jag tog mig ändå in dit för att faktiskt träffa rebecka av alla personer. catchade upp lite och hade intressanta diskussioner medan vi åt gott, själv mumsade jag på världens godaste nudlar med vårrullar.
 
 
lika självklart som att spatsera omkring bland alla de tält av krimskrams och remmar så är festligheterna både fredags- och lördagskvällen. då är alla samlade vid tältet nere vid vattnet, beroende på ålder så antingen utanför eller inuti. hade det väldans kul med de finaste av människor. tror jag låter bilderna tala för sig.
 
igår, söndags, så tog jag mig tillbaka till vasa. arbetade kvällskift och fick hälla i mig kopiösa mängder kaffe för att orka innan jag nästan frös av mig fingrarna då jag cyklade hem. men nu är jag ledig två hela veckor i rad och det firar jag med fika i sällskap av evelina och filippa. sen drar jag iväg på ett nio dagar långt läger, kommer bli amazing tror jag. förresten, här har ni en länk till inlägget jag publicerade förra årets marknad - kanske kul för nån att läsa och se.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0