ulrik munther - ditt andetag.

morjens! livet leker och rullar på, fullt av lika mycket lyckorus som ångest. i början av veckan fick jag spendera flera timmar hos optikern för att äntligen idag få mitt första par linser, slösa pengar som bara den men även jobba och ha lite kvalitetstid med saga som jag inte sett på hela sommaren. vi sprang runt på stan, åt äcklig glass och kände oss lika unga som vi är när vi frågade efter alkoholfritt på baren.
 
 
efter att ha tagit adjö av saga så träffade jag upp denna sötnos, irene aka min blivande sambo, som nu kommit hem från sina äventyr i norge. tycker att bilden talar väldigt bra för sig, vi hade god fiilis och myste vid vattnet tills solen gått ner. ska bli så kul att få flytta ihop med denna tjej, ser framemot mycket balkonghäng och annat kul man gör som sambos (irene blir min första så är inte så insatt haha).
 
 
igår så mötte jag upp ella och filippa för en franskisdejt (ett ord som verkligen borde läggas i ordboken) och försökte ta lite 'tumblr' bilder, vad som nu egentligen räknas som det. spåra som vanligt på kvällen också, skrattade och hoppade i sängen - när jag inte blev nerknuffad på golvet så att säga. idag har jag fått kramas med en saknad veronika och känna mig vuxen (kompenserar efter tisdagen) hos kevin då vi tog ett glas vin denna angenäma fredagskväll.
 
det var väl cirka det jag hållit på med den senaste tiden (ursäkta överflödet av parenterser). och i denna stund så gör jag inte så mycket mera än att vänta på elin med spänning, ikväll kommer hon hem efter att ha varit borta i två månader! alltså åh, ni förstår inte hur sjukt taggad jag är. så konstigt att ha varit utan henne så länge!
kärlek natalie.

om lägerkrapula, magpirr och nattäventyr.

hej på er alla vackra människor! som vanligt så har det igen ekat tomt här på bloggen ett tag igen, men söta är ni som ändå kikar in här efter tecken på liv. jag har ju som sagt befunnit mig på ett nio dagar långt läger och då tog jag det lugnt med alla sociala medier och istället skrev jag i mitt skrivblock så pennan glöd. det var några otroligt fina dagar jag fick uppleva på vassor med härliga människor, men tror jag går närmare in på det nån annan gång i ett skiljt inlägg.
 
fick titeln som 'lägrets livsnjutare' på fredagens avslutning innan jag döpte mig (!!!) och när jag kom hem blev det att snabbt cykla in till stan för att möta upp ida-maria och evelina. vi skulle se paper towns på bio, en riktig feel good film måste jag säga, och sen planerade vi lördagen som blev att spenderas på nöjesfält med tjejerna.
 
vi hade tur med vädret den lördagen och fick ta med oss hem ett glatt humör av det fina sällskapet och sjuka halsar efter allt ropande - och kanske en lite oroande mage också. smått spontant så ställde några av oss in på festligheter tills kvällen. det blev ett riktigt nattäventyr i vasa, en sån otroligt bra och ångestfylld natt på samma gång. ett något aningen tjatigt uttryck här på bloggen men  jag är så tacksam för de människor, de vänner jag får ha i mitt liv.
 
idag känner man sig smått slö, efter pausen från vardagen man fick på lägret så är det svårt att hitta balansen igen. har bara tagit det lugnt och handlat mat och så fick jag babbla på om allt möjligt över en kaffe tillsammans med petra. alltid trevligt med besök, speciellt såna här dagar. och nu ska jag fortsätta känna vemod över sommaren som gått alltför fort och nu börjar närma sig sitt slut. lite mera jobb bara, en helg i huvudstaden och festival - och förhoppningsvis några spontana äventyr, guldkorn i vardagen, ska man ha tid med innan skola och rutin tar över.
kärlek natalie.

om den tiden på året då hemstaden är fylld av turister.

moro! här kommer ännu en flummig sommaruppdatering på vad jag gjort sedan sist. bl.a. så hängde jag med ella cirka varje dag. körde runt, var på äventyr, drack iskaffe och åt massor av frankisar, hamnade på en båt som förde oss till en villa i bergö och diskuterade allt mellan himmel och jord. ella är en såndär vacker själ vet ni, det är som att man känt henne hela livet fast det bara gått ett halvår.
 
i tisdags så begav mig jag och favorit morbrorn mot kristinestad för att spendera tid här med släkt och vänner över den årliga och väldigt turistattraherade sommarmarknaden. men först fick jag förvånas över min minsta lillebror som börjat uttala enstaka ord och även umgås på tumanhand med saknade vänner så som petra, veronika och emma.
 
 
med fredagen så kom också den första marknadsdagen. det var relativt lugnt på stan på grund av regnet men jag tog mig ändå in dit för att faktiskt träffa rebecka av alla personer. catchade upp lite och hade intressanta diskussioner medan vi åt gott, själv mumsade jag på världens godaste nudlar med vårrullar.
 
 
lika självklart som att spatsera omkring bland alla de tält av krimskrams och remmar så är festligheterna både fredags- och lördagskvällen. då är alla samlade vid tältet nere vid vattnet, beroende på ålder så antingen utanför eller inuti. hade det väldans kul med de finaste av människor. tror jag låter bilderna tala för sig.
 
igår, söndags, så tog jag mig tillbaka till vasa. arbetade kvällskift och fick hälla i mig kopiösa mängder kaffe för att orka innan jag nästan frös av mig fingrarna då jag cyklade hem. men nu är jag ledig två hela veckor i rad och det firar jag med fika i sällskap av evelina och filippa. sen drar jag iväg på ett nio dagar långt läger, kommer bli amazing tror jag. förresten, här har ni en länk till inlägget jag publicerade förra årets marknad - kanske kul för nån att läsa och se.
kärlek natalie.
RSS 2.0