you keep track of all my sorrows. you have collected all my tears in your bottle. you have recorded each one in your book. psalm 56:8

hej på er. det har ekat tomt på bloggen under provveckan så här kommer en snabb uppdatering ur mitt liv.
 
 
som sagt, provvecka, och då gör man sitt bästa för att ta sig igenom utan att dö av stress. jag har alltså inte bara suttit med näsan begravd bland svåra begrepp och namn på olika riksdagsledamöter - även om jag faktiskt är väldigt stolt över mitt presterande i alla de prov vi haft! fick dock stanna hemma idag från det sista provet då min ljumske valde att börja mordhota mig. kan knappt gå och fick inte en blund inatt så tack för det kära ljumske, din timing är perfekt. har dock drogat värktabletter heller morgonen och ska via skolhälsovårdaren och ta en titt på det senare så hoppas det fixar sig.
 
annars så har jag försökt mysa till provläsandet så mycket som möjligt med doftljus, tagit ett x antal fikor, ätit gott och kollat serier, gymmat och hälsat på morbror bland annat. får se om jag klarar av att hitta på nåt ikväll/under helgen eller om ljumsken lämnar mig sängliggandes.
kärlek natalie.
Postat av: Fanny

krya på dig med ljumsken! <3
ps "x antal fikor"

Svar: tack fanny! <3 den kryar på sig som bäst, har fått antibiotika och sånt! och jaa hehe ;)
alektopaten.webblogg.se

2015-01-30 @ 18:01:00 / http://fannys.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0