you keep track of all my sorrows. you have collected all my tears in your bottle. you have recorded each one in your book. psalm 56:8

hej på er. det har ekat tomt på bloggen under provveckan så här kommer en snabb uppdatering ur mitt liv.
 
 
som sagt, provvecka, och då gör man sitt bästa för att ta sig igenom utan att dö av stress. jag har alltså inte bara suttit med näsan begravd bland svåra begrepp och namn på olika riksdagsledamöter - även om jag faktiskt är väldigt stolt över mitt presterande i alla de prov vi haft! fick dock stanna hemma idag från det sista provet då min ljumske valde att börja mordhota mig. kan knappt gå och fick inte en blund inatt så tack för det kära ljumske, din timing är perfekt. har dock drogat värktabletter heller morgonen och ska via skolhälsovårdaren och ta en titt på det senare så hoppas det fixar sig.
 
annars så har jag försökt mysa till provläsandet så mycket som möjligt med doftljus, tagit ett x antal fikor, ätit gott och kollat serier, gymmat och hälsat på morbror bland annat. får se om jag klarar av att hitta på nåt ikväll/under helgen eller om ljumsken lämnar mig sängliggandes.
kärlek natalie.

you can erase someone from your mind, getting them out of your heart is another story.

hade årets intressantaste diskussion vid matrasten igår och efter skolan fikade jag med jonna och angeliqa. fick också en födelsedagspresent av dem. som tidigare konstaterat, en fördel med att vara född på ett datum då allt är väldigt hektiskt är ju att själva 'firandet' drar ut sig i åtminstone en månad, ibland längre. resten av kvällen hällde jag i mig kaffe för att få någonting gjort men dagens förhör och prov fick ändå tas på talang. men det är okej för imorgon börjar ett par dagar av varmare grader och jag är i allmänhet väldigt glad.
 
en selfie från idag och godsaker från igår att snåla er med.
 
men nu ska jag ta och göra dagens middag, linssoppa blir det, och resten av kvällen kommer jag troligen öva på nästa veckas prov och kanske kolla nån film. hoppas att ni alla får en trevlig fredag!
kärlek natalie.

vem sa att måndagar inte kunde vara bra?

startade dagen med sovmorgon, som jag dock spenderade med att kolla film och inte för att få extra sömn. själva skoldagen gick ganska snabbt och direkt efter att ha slutat så gick jag, ella och filippa till sweet vasa.
 
vi beställde alla bagels och för min och filippas del också varm kakao. underbart gott var det. vi satt där i flera timmar och diskuterade innan vi avslutade med efterätt.
 
kolla vilka sötnosar de är! när mörkret började falla så begav vi oss iväg till gymmet. ella hade rekommenderat och 'dragit med' filippa och mig på sch'bam. men det var riktigt kul nog, tror filippa kan hålla med mig också. efteråt så gick jag hem till morbror som bor i närheten och handlade lite mat med honom att fylla mitt halvtomma kylskåp med innan han skjutsade hem mig. och ja, här ligger jag nu och känner mig otroligt nöjd med dagen som varit!
kärlek natalie.
RSS 2.0