om ett efterlängtat sportlov och sånt.

godmorgon finisar! vaknade upp lycklig idag eftersom att jag äntligen fått sova ut och det kommer jag få göra varje dag i en vecka för att sportlovet började igår, wihoo. kommer vara så skönt att få vila ut, ha tid för sånt man inte hinner med när man har skola och helt enkelt bara ta ikapp livet och må bra.
 
sitter just nu i sängen iklädd dessa favoriter och kollar några avsnitt av parks and recreation (amy poehler är ett geni) och läser murakami mellan varven. snart ska jag nog ta och fixa lite frukost och sen har jag en hel dag framför mig att göra precis vad jag vill med!
 
annat som är värt att nämna om veckan som gått är väl att jag drunknat i uppsatser och läxor som ska göras, att jag tagit ordentligt med tid på löpbandet, varit på dåligt humör, ätit cupcakes hos elin och linnéa, kickstartat sportlovet med några matcher i league of legends, fått gå på två konstutställningar från skolan (som för övrigt båda var otroligt bra och inspirerade - ifall nån av er vill gå och se så var båda i vasa och den ena var på tikanoja och handlade om vykort från 1900- talet och den andra på kuntsi och handlade om identitet och könsroller o.s.v.) och så har min kompis oskar fyllt hela arton år! så mycket mera hade jag väl inte att säga för den här gången..
kärlek natalie.
Postat av: Mirjam

viilka snygga byxor!!

Svar: jamen eller hur? älskar dom <3
alektopaten.webblogg.se

2015-02-21 @ 11:05:30 / http://kortochgott.devote.se
Postat av: Kajsa

åh gud, Parks and Recreation........... tillbringade förra helgen med att se på säsong 3-6 i 48 timmar och gråta, den serien är ju FÖR BRA HERREGUDDDDDD <3333333

Svar: jaja!! så himla genialisk! är bara i mitten av andra säsongen nu men desto mera kvar att se då i alla fall heheh <3
alektopaten.webblogg.se

2015-02-21 @ 20:21:33 / http://kajsa.viitamaki.net
Postat av: Anonym

VAA, ingen

Svar: va? haha
alektopaten.webblogg.se

2015-02-26 @ 14:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0