jag tänker aldrig på dig, bara ikväll.

alltså snälla kan inte någon bara införa ett par dagar i veckan som är tjugoåtta timmar långa istället för tjugofyra? ni anar inte hur mycket nytta jag skulle ha av de där extra timmarna för jag hinner verkligen inte hålla ikapp med livet. hade skoldag från åtta till fyra och sen satt jag på biblioteket resten av dagen och nu sitter jag här. dock inte helt sant, hann gå på stan med ella och handla mat också. men ändå.
 
nåväl finns inte så mycket att göra åt det. kan istället visa för er hur fint det faktiskt var när jag vaknade igår. sen tog jag det lugnt hela dagen och avrundade med gudstjänst på sion. måste bara tacka bree ännu en gång som köpte mig en fastlagsbulle igår, tack snälla! förutom de som erbjuder skjuts hem är också de som köper mat åt en guldvärda.
 
och ja, som sagt satt jag ju på biblioteket i tre timmar efter skolan. tänkte att jag skulle plugga, plugga, plugga nu så allt är undan tills nästa veckas sportlov och sen tänkte jag också att det skulle vara enklare om jag satt i tystnad på biblioteket. gick väl inte riktigt så, kom hem med en halvfärdig uppsats innehållande en otroligt dålig formulerad jämförelse av floddalskulturen i mesopotamien och huang-he. tänkte gå till gymmet och springa av mig men tydligen stängs gymmet om en halvtimme, härligt haha (känn sarkasmen). som sagt, jag behöver verkligen de där extra fyra timmarna på dygnet. avslutar där och så hoppas jag att ni haft en mindre dålig dag än mig, hörs.
kärlek natalie.
Postat av: Alexandra

Hej, jag är utbildar mig till PT och arbetar som hälsocoach på hälsoföretaget herbalife och säljer just nu skräddarsydda kostscheman och träningscheman för 250kr (ord pris. 500 kr) passa på! Kontakta mig för mer information.

2015-02-16 @ 20:35:17 / http://balanescu.blogg.se
Postat av: Linda Johansson

åh gud vilken fin blogg du har. kram

Svar: tack så himla mycket, vad glad jag blir! kram!
alektopaten.webblogg.se

2015-02-19 @ 22:49:29 / http://linndajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0