om när december kom in och tog över.

hej hej från en riktigt usel bloggare. i stressen förmådde jag mig aldrig att skriva något här och plötsligt var det december, vintern och julen kom in och tog över - och med det även mera stress. men den är snart över, rättare sagt imorgon då det sista provet skrivs och då får jag andas ut. fina bestyr planerade, förväntan inför julafton med familj och släkt, en artonårsdag jag faktiskt tror kommer bli bra och som jag ser framemot att fira och sen välkomnar vi in det nya året. säger hejdå till det gamla och in med det nya.
 
 
förra gången som vi hördes så befann jag mig mitt i provveckan och fortsättningen var inte så jobbig. tog en kaffe med fanny och hängde massor med morbror förutom att plugga. helgen efter det var det dags för den finlandssvenska traditionen vid namn lilla jul. den firades hemma i kristinestad med andreas, familjen, julmat och massor av choklad.
 
 
veckan därpå, alltså förra veckan, inledde jag den nya perioden med ett riktigt ordentligt gympass (sånt som händer alltför sällan), besvikelse över åttan jag fick i modersmålskursen (som senare visade sig vara ditlagd i misstag, en nia fick jag egentligen) och en något otroligt mysig kväll hos eve som såg ut lite som ovan.
 
 
tvåorna i skolan fortsatte också med luciaövandet (som man får hoppas lönade sig imorgon). och med äldstes dans övningarna (tradition i åtminstone finland där tvåorna på gymnasiet har en bal i februari, när de blir äldst i skolan alltså) som nu också satt igång var det därför långa dagar som gällde (och ännu gäller) så det var fint med helg däremellan. då bjöd jag över veronika för diskussioner och kaffe och lördagskvällen spenderas i solf på julmys med mina tjejer - alltså dessa nio vackra brudar på bilden ovan.
 
 
och den här veckan har jag mått lite sämre, haft både läkarbesök och terapisamtal, men också lite bättre som till exempel i tisdags när vår lifegrupp hade någon sorts avslutning för i år med film och mums. eller också igår då jag mötte upp hanna, angeliqa, anna och ida på sweet vasa där vi satt i flera timmar och diskuterade villt.
 
så med andra ord har det ändå varit rätt fint. och imorgon är det som sagt lucia, sen får jag träffa min barndomsvän petra innan jag och några andra flickor från skolan ger oss iväg på fkf's julshow - de kommer säkert vara jätteduktiga. och inte glömma skolans julfest på lördag, bara en vecka till jullov nu!
kärlek natalie.
Postat av: Mia

Kärlek till dej N !

Svar:
alektopaten.webblogg.se

2015-12-11 @ 20:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0