weekend festival, helsinki 6-9.8.2015

så här fyra dagar efteråt, mitt i skolstarten och så, är jag väl någorlunda utvilad för att orka publicera nåt inlägg om dagarna i helsingfors. de väldigt bra dagarna i helsingfors med de härligaste människorna så att säga!
 
 
jag befann ju mig som sagt på årets weekend festival från i fredags till lördags. har inte varit på wknd sen tvåtusentolv och sen dess har det ju börjat köra sin egen grej och blivit betydligt större, och förra året så ångrade jag mig och sålde biljetten. men nej nu tusan tänkte jag och så hakade jag på mina kära kristinestadskompisar på äventyret.
 
 
men det var redan i torsdags som vi satte oss i bilen till pori varifrån vi tog bussen ner till huvudstaden. väl där så hade vi det varmt (vilket vi nog hade hela helgen egentligen, det var så otroligt fint väder!), åt gott, brainstormade, kollade in lägenheten vi skulle bo i resten av veckan och hann även ta en drink innan vi tog natten istället.
 
 
efter att ha vaknat på fredan så fixade vi oss och åt frukost före vi tog metron till festivalområdet. där fick vi vänta i kö så länge så vi missade hela robin schulz, hann bara höra sista låten, vilket var lite typiskt. men glada var vi ändå för vi fick höra andra så som hardwell och showtek. showerna var ju verkligen mäktiga med fyrverkerier, konfetti och en otroligt peppad publik som nog stod för mycket av fiilisen.
 
 
solbränd med sjuka fötter så fortsatte vi festligheterna på lördan. först drack vi gott i en park tillsammans med killarna innan vi tog oss till området igen. då blev det för min del två favoriter att lyssna på: example och armin van buuren. men även martin garrix och sista låten av tungevaag & raaban (samma historia som gårdagen, vi fick vänta så länge i kön). mötte också mina fina vasakompisar i vimlet och andreas som man får tacka för tiden på hans axlar och att han fixade oss frontrow på aviciis spelning.
 
var så otroligt slut när man vaknade i söndags, städade lägenheten och åt bagels innan vi satte oss på bussen tillbaka. har varit trött sedan dess nu men jag ångrar verkligen ingenting, det här var utan tvekan en av de bättre helgerna i livet. tack till alla ni fiilismänniskor jag fått dansa loss med, och tack till wknd - kanske vi ses nästa år?
kärlek natalie.
Postat av: ISA

men nu blev man allt bra festivalsugen! ;D

2015-08-13 @ 23:25:30 / http://Http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0