kds på vassor 15-24.7.2015

för cirka en vecka sen kom jag hem från de tio dagar långa lägret jag redan nämnt, kristendomsskolan alltså. då sa jag ju att jag senare skulle publicera ett skilt inlägg om äventyret, och här är det! bilderna kommer inte i nån särskild ordning och det är en blandning av mina egna och andras bilder, valde helt enkelt ut mina favoriter - de som mest utstrålar de otroligt roliga och härliga dagarna vi fick uppleva tillsammans. det här är minnen för livet.
 
 
det var onsdag då lägret kickade igång och det var med stor spänning som jag packade väskorna och tog mig till vassor lägergård. jag har ju aldrig varit en lägerperson, mitt första frivilliga läger var encountern i juni och den var bara två dagar lång så inte så konstigt att jag var nervös över att nu spendera tio dagar i en stuga i en skog, ständigt omgiven av människor - jag som bott ensam ett helt år och älskar min egentid.
 
 
men jag blev snabbt hemmastadd. vi hade fullspäckat schema från morgon till kväll som bestod av allt från workshops, undervisning och lekar till helvilda tävlingar och utmaningar (därav alla de charmiga bilderna på oss i krigsmålning). lite sånt varvat med volleyboll och massor av mat. varje morgon väcktes vi upp på de mest oväntade sätt och varje dag fick vi avsluta med lovsång och gemenskap. gud var såklart i centrum av allt!
 
 
och trots att man hann ha en massa väldans kul så hann man också komma så mycket närmare gud. så fint att få varandras stöd och att få prisa samma gud och dela samma tro. jag blev till exempel andedöpt vilket var en upplevelse i sig och sen tog jag även beslutet att döpa mig (som redan nämnt) vilket nog är något av de bästa beslut jag gjort. är så evigt tacksam för hur mycket jag fått växa i min tro, för några av de bästa dagarna i mitt liv, för alla fina minnen och för alla nya vänner. välsignad är jag minst sagt, tack alla!
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0