bring me the horizon - can you feel my heart.

det var så fint att få träffa elin i fredags! satt och petade på henne mest hela tiden för det var så overkligt, haha. och så drack vi kaffe ur muminkoppar och åt piroger, ett äkta finländskt väkomnande kändes behövligt. i lördags träffade jag först ella innan det blev förfest påföljt av barhäng för att fira bästaste petras artonårsdag.
 
 
tog konstigt nog ganska många bilder den natten så det blev nästan svårt att välja ut bara några att publicera här. jag menar, se vilka fina vänner jag har och det här är ju bara en liten del av dem! hade verkligen en toppen natt med bästa sällskapet. en fin början på avslutningen av sommarlovet kanske vi kan kalla det.
 
 
efter fyra timmar sömn så inledde jag min sista dag på jobbet, fråga inte hur jag orkade mig igenom dagen för jag vet faktiskt inte. hade i alla fall gjort mig förtjänt av en pizza så hade det lite mysigt på kvällen innan jag tog natten tidigt. sen kom måndagen och jag sprang runt och kollade lägenheter med irene (snart blir det att skriva på kontrakt och börja packa ihop mitt lilla hem på tjugotvå kvadratmeter), fikade på stan med linn och evelina och ella, hade balkonghäng hos edit med josefin och avslutade dagen körandes längs vägarna med bra musik och gott sällskap.
 
igår satte jag mig i bilen mot kristinestad. träffade lite släktingar, katten zelda som flyttat in hos oss här och spelade frisbee golf med petra och killarna. imorgon åker vi ner till helsingfors och förbereder oss för weekend festival, bättre avslutning på sommaren kan man inte be om.
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0