på gränsen, del två av två.

bara sådär så var de två avslutande dagarna av vårt på gränsen projekt över. bara sådär så har vi nu gjort en tidning tillsammans som vi om en månad kommer få hålla i våra händer. och bara sådär så har vi bildat ett team, nya vänner och ett oförglömligt minne - och jag hoppas att vi nån dag ses igen.
 
en 'groupie' på de flesta av oss och bilder från torsdagens bestyr. vi jobbade med layouten på vår tidning och det blev ursnyggt. mot kvällen så blev det ännu festligare då vi åkte till jakobstad för att mumsa pizza, spatsera omkring på stan och se föreställningen natten är ännu ung (som förövrigt var så otroligt bra). en av mina barndomskompisar var med och det var alltför längesen vi träffades sist, så det var fint att få träffa och prata med henne.
 
så många ida-marior (hon med de mest fantastiska hår du någonsin sett!). men ja, vi fick starta fredagen med sovmorgon och sen blev det gruppfotografering för full rulle. vi visade också upp finlands soligaste stad för borgåborna, besökte replotbron där vi blev bjudna på fika och sen blev det känslosamt med kramar och sånt när vi tog adjö och de hoppade på tåget hem. kan inte säga något annat än att jag är så otroligt glad att jag kom med på detta projekt, tack alla ni som var med och gjorde det såhär oförglömligt!
kärlek natalie.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0