collect moments, not things.

satte mig på bussen hem till kristinestad i fredags och där följde en åh så fin kväll med gänget.
 
vi packade med oss mat och filtar och körde iväg ut till kanonviken, ett av de finaste ställena i kristinestad enligt mig. vi kom dit vid solnedgången och passade på att fotografera i massor.
 
vi grillade i massor, fick mumsa på allt från ost till smores. frös och kurrade in oss i filtar framför elden. lyssnade på ed sheeran och drack öl. skrattade, diskuterade valborg och kände oss som nio år gamla igen då vi hade svärdkamp med kvistar. en av de finare kvällarna jag upplevt med de härligaste människorna.
 
igår så fortsatte jag helgen med film hos petra innan vi spontant körde iväg till naturstigen med oskar. en sak ledde till en annan och till sist var vi alla samlade. vi körde runt och inspekterade hemmafester in till småtimmarna. idag så är jag trött efter resan tillbaka till vasa och tänker göra absolut ingenting! vad har ni gjort i helgen då?
kärlek natalie.

på gränsen, del två av två.

bara sådär så var de två avslutande dagarna av vårt på gränsen projekt över. bara sådär så har vi nu gjort en tidning tillsammans som vi om en månad kommer få hålla i våra händer. och bara sådär så har vi bildat ett team, nya vänner och ett oförglömligt minne - och jag hoppas att vi nån dag ses igen.
 
en 'groupie' på de flesta av oss och bilder från torsdagens bestyr. vi jobbade med layouten på vår tidning och det blev ursnyggt. mot kvällen så blev det ännu festligare då vi åkte till jakobstad för att mumsa pizza, spatsera omkring på stan och se föreställningen natten är ännu ung (som förövrigt var så otroligt bra). en av mina barndomskompisar var med och det var alltför längesen vi träffades sist, så det var fint att få träffa och prata med henne.
 
så många ida-marior (hon med de mest fantastiska hår du någonsin sett!). men ja, vi fick starta fredagen med sovmorgon och sen blev det gruppfotografering för full rulle. vi visade också upp finlands soligaste stad för borgåborna, besökte replotbron där vi blev bjudna på fika och sen blev det känslosamt med kramar och sånt när vi tog adjö och de hoppade på tåget hem. kan inte säga något annat än att jag är så otroligt glad att jag kom med på detta projekt, tack alla ni som var med och gjorde det såhär oförglömligt!
kärlek natalie.

carpe that fucking diem.

är verkligen inte bra på att upprätthålla en blogg på 'rätt sätt'. allt jag gör är egentligen att publicera ett inlägg i veckan om vad jag gjort den veckan, och kanske ett till inlägg efter helgen om vad jag gjort den helgen haha. har alltför många gånger funderat över varför jag egentligen bloggar och att jag kanske skulle sluta, men jag gör det aldrig. efter att ha bloggat i fem år så känns det bara konstigt att sluta. och kanske jag ändå gör skillnad för någon av mina ynka femtio följare, det kan man ju alltid hoppas.
 
och för att gå vidare till det som inlägget faktiskt skulle handla om så visar jag en bild på tisdagens frukost. den dagen bestod av endast en lektion för min del eftersom att jag skulle på möte och bekanta mig med mitt 'sommar'jobb. allt var på finska och jag hängde nog inte med så bra, kände mig mest förundrad över att de faktiskt anställde nån med såna språktalanger som jag (känn sarkasmen).
 
igår, onsdag, så var det en bra dag i alla fall. myste med mina pinglor i skolan, träffade upp linn över en munk för att diskutera finlandssvenska och uttrycket carpe diem, välkomnade hem linnéa från paris, sjöng kent på singstar med veronika och elin, träffade upp borgåborna som tagit sig hit för att fortsätta vårt på gränsen projekt och avslutningsvis te och skratt hos ida-maria innan jag cyklade hem i ösregnet.
 
nu måste jag snabbt avsluta det här inlägget, kasta i mig det sista av gröten och skynda iväg till skolan! det är inga vanliga lektioner som gäller idag utan vi kommer att jobba tillsammans med borgåborna i flera timmar för att få klart layouten på vår tidning och sen följer annat kul vi planerat in mot kvällen. ha det bra!
kärlek natalie.
RSS 2.0