every day might not be good but there's something good in every day.

hejsan alla. idag har jag varit förbannad, besökt konstföreställningar från skolan, haft fika med filippa och sen har jag även gråtit en skvätt. tycker att romantiseringen går för långt ibland, vi vet ju alla att livet suger nu som då och idag är det helt enkelt en lite dåligare dag. har märkt att mina svackor kommer med två tveckors mellanrum så det var väl dags igen nu eller så beror det bara på förkylningen och min otur de senaste dagarna.
 
men ja, det är alltså helt okej att må dåligt ibland. det jobbiga är väl bara det att min motivation är som bortblåst just då. läxorna lämnar ogjorda och lägenheten ostädad, måste också tvinga in mig i duschen ikväll. och sen är jag väldigt bra på att tröstköpa saker!
 
vi kan ju vända det hela till nåt bra istället, jag menar se vilken fin kjol jag fick med mig hem från h&m. rutig med en 'japansk skolflicka' känsla över sig.
 
eller denna prickiga skönhet. faller så fint under en stickad tröja till exempel.
 
och en ny kånken till familjen. kånken är den bästa, snyggaste och rymligaste ryggsäcken någonsin så kände därför att jag behövde en till sidan av den rosa för att lättare kunna matcha med kläderna. himla bra nu när vi ska ha med datorerna till skolan varje dag.
 
men förutom det jag visade bild på så har jag också införskaffat mig tre nya anteckningsblock och några tv-spel. tycker det är helt okej att unna sig ibland, kanske inte såhär mycket men så länge man håller det under kontroll hihi. var snäll mot dig själv, klappa dig på din egen axel! det är himla bra råd man verkligen borde lyssna till.
kärlek natalie.
Postat av: Pauline

å så fina kjolar!

2014-09-18 @ 20:56:46 / http://lillafrokenhurtig.se
Postat av: minea

boken är helt fantastisk faktiskt!! alltså venne men har aldrig fastnat i en bok så mycket. och då har jag både sträckläst förr eller senare exploderar jag och jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.

den andra kjolen var hur fin som helst!!

Svar: så fina böcker alla de tre, och tack så mycket - visst är den!?
alektopaten.webblogg.se

2014-09-19 @ 18:09:20 / http://skymningsland.devote.se
Postat av: V I L M A L A ♔

Kånken är asmysiga c:

Svar: ja verkligen! :)
alektopaten.webblogg.se

2014-09-21 @ 02:15:40 / http://vilmala.blo.gg/
Postat av: Emmelie

Tråkigt när motivationen tycks ha försvunnit. Den brukar dock hitta tillbaka efter ett tag. Älskar Kånken, bästa ryggsäcken någonsin :-)

Svar: så himla jobbigt, speciellt när det är mycket som borde och måste göras. men precis som du sa, den kommer tillbaka. förhoppningsvis snart! :)
alektopaten.webblogg.se

2014-09-21 @ 12:14:19 / http://mildarabarber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0