mina top fem bästa animeserier.

för en månad sen gjorde jag ett inlägg på mina bästa tv-serier och då frågade jag även om nån skulle vara intresserad av ett inlägg med mina bästa anime-serier. ingen svarade men ingen var emot det heller så jag tänkte att vi kör på det då!
 
5. chobits
serien är i genren sci-fi, kärlek och komedi. den handlar om unga hideki som lever i en framtid där datorerna ser ut som människor. hideki drömmer om att skaffa en egen tills han hittar en övergiven och lite söndrig, chii. men det är nåt mystiskt med henne och de utvecklar en relation tillsammans. kollade den här serien för flera år sen och åh, vad jag gillar den.
 
4. highschool of the dead
den här serien kan säkert vara ganska provocerande för flera med tanke på att den är av genren skräck och är väldigt sexuellt animerad, rekommenderar den därför inte till känsliga personer. men annars är den jättebra. kortfattat så följer den ett gäng ungdomar som försöker överleva så gått det går när en zombieapokalyps bryter ut.
 
3. sword art online
den här är ganska ny, säsong 1 kom ut 2012 och just nu är säsong 2 i fullgång och jag följer den slaviskt. den utspelar sig i framtiden och sao är då ett spel du spelar med en nervegear som gör att du 'är med' i spelet. men ingen tycks kunna logga ut och då får de veta att om de dör i spelet dör det påriktigt, det enda sättet att överleva är att klara ut spelet.
 
2. death note
möjligtvis en av de bästa serier som någonsin gjort, den är helt enkelt bra på alla sätt och vis. tänker inte ens förklara eller berätta nåt mer, kolla den bara!
 
1. clannad / clannad after story
det här är en drama och romantikserie på två säsonger. den är mest fokuserad på tomoya okazaki och hur hans liv vänder under det sista året i gymnasiet då han får nya vänner och träffar nagisa. så otroligt fin serie, grät många tårar när jag kollade den i sjuan.
kärlek natalie.
Postat av: Martina

Death note <33

Svar: ååh bästa! <3
alektopaten.webblogg.se

2014-10-13 @ 20:18:35 / http://pinkpoetry.blogg.se
Postat av: Daniella Chanelle

gillar du inte sailor moon???

Svar: åh joo!! men har inte kollat det sen liten och har inte heller sätt ut allting så känner att jag inte riktigt har rätten att lägga den i min top fem lista :(
alektopaten.webblogg.se

2014-10-13 @ 21:49:18 / http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: V I L M A L A ♔

Har du läst sugar sugar rune?? älskade den som liten xD

Svar: faktiskt inte men har hört om den! borde nog ta och läsa den :D
alektopaten.webblogg.se

2014-10-19 @ 15:44:29 / http://vilmala.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0