jag vet vad jag vill, jag vill leva ett liv värt att dö för.

 
idag är jag så himla lycklig, alltså mer än vanligt. är helt pirrig och sprallig och tror att det inte bara beror på alla de kaffekoppar jag druckit. det är nog något avgörande som hänt inom mig för jag mår så himla bra nu för tiden faktiskt, skuttar av lyckorus varje dag när jag går till skolan typ. det var nån som sa till mig att det verkar som att jag har 'fredagspepp' varje dag. hur bra är inte det liksom?! men alltså verkligen, den senaste månaden har nog varit slutspurten för mig. säger inte att jag är klar ännu men har nog på riktigt satt allt det där gamla bakom mig, minnena spökar mig inte längre. ett avslutat kapitel, nu börjar ett nytt - ett himla bra ett dessutom (hoppas man ju).
 
annat som jag gjort är att vara glad över den nya säsongen av 2 broke girls som startade igår och idag så gick jag till skolan två timmar tidigare för att ta det där ångestframkallande provet jag pratat om, och nu är det över och det gick ju helt galant! efter skolan så hade jag morbror på besök, han fixade min cykel som haft punka i ett par dagar. har därför promenerat väldigt mycket men känner att jag nog skulle kunna fortsätta med det, kanske det är en av lyckofaktorerna? träffade också elin och linnéa för några timmar och nu dansar jag i lägenheten till en bradålig låt vars härliga melodi ska få ge mig lyckorus i cirka en vecka till (då kommer jag ha tröttnat). har dock också hittat en låt som är bra påriktigt, den som pryder min rubrik, ulrik munthers nya! tips, tips. nu ska jag kolla supernatural och sen ta natten, gonatt finisar!
kärlek natalie.

"the truth" dumbledore sighed "it is a beautiful and terrible thing, and should therefore be treated with great caution."

hade massor av egentid under helgen till att läsa och kolla serier. läste ut allegiant av veronica roth och fällde faktiskt ett par tårar under de sista sidorna, hittade också lite nya serier och rensade bort gamla som inte riktigt längre faller mig i smaken. tog också en två timmar lång promenad genom vasa, det var stormigt men ändå väldans mysigt och välbehövligt. idag har det inte heller varit några konstigheter. slutade skoldagen klockan ett och på vägen hem gick jag via biblioteket och affären. 
 
fick med mig hem den första harry potter boken på engelska (skamligt att inte ha läst serien ännu), en starbucksmocka och choklad.
 
hade det mysigt i sängen i nån timme innan jag tog en varmdusch, städade lägenheten och avslutningsvis handlade mat med linnéa som sällskap. ville förresten tacka för den fina responsen på min nya design! fick en plötslig impuls att börja pyssla med koderna och är faktiskt själv väldigt nöjd med resultatet. de gamla inläggen kommer att se ut lite som de gör nu men de får man leva med.
kärlek natalie.

mina top fem bästa animeserier.

för en månad sen gjorde jag ett inlägg på mina bästa tv-serier och då frågade jag även om nån skulle vara intresserad av ett inlägg med mina bästa anime-serier. ingen svarade men ingen var emot det heller så jag tänkte att vi kör på det då!
 
5. chobits
serien är i genren sci-fi, kärlek och komedi. den handlar om unga hideki som lever i en framtid där datorerna ser ut som människor. hideki drömmer om att skaffa en egen tills han hittar en övergiven och lite söndrig, chii. men det är nåt mystiskt med henne och de utvecklar en relation tillsammans. kollade den här serien för flera år sen och åh, vad jag gillar den.
 
4. highschool of the dead
den här serien kan säkert vara ganska provocerande för flera med tanke på att den är av genren skräck och är väldigt sexuellt animerad, rekommenderar den därför inte till känsliga personer. men annars är den jättebra. kortfattat så följer den ett gäng ungdomar som försöker överleva så gått det går när en zombieapokalyps bryter ut.
 
3. sword art online
den här är ganska ny, säsong 1 kom ut 2012 och just nu är säsong 2 i fullgång och jag följer den slaviskt. den utspelar sig i framtiden och sao är då ett spel du spelar med en nervegear som gör att du 'är med' i spelet. men ingen tycks kunna logga ut och då får de veta att om de dör i spelet dör det påriktigt, det enda sättet att överleva är att klara ut spelet.
 
2. death note
möjligtvis en av de bästa serier som någonsin gjort, den är helt enkelt bra på alla sätt och vis. tänker inte ens förklara eller berätta nåt mer, kolla den bara!
 
1. clannad / clannad after story
det här är en drama och romantikserie på två säsonger. den är mest fokuserad på tomoya okazaki och hur hans liv vänder under det sista året i gymnasiet då han får nya vänner och träffar nagisa. så otroligt fin serie, grät många tårar när jag kollade den i sjuan.
kärlek natalie.
RSS 2.0