en sommarlista.

 
i sommar ska jag: fortsätta med att vara lycklig, läsa böcker, åka på festival, umgås med fina vänner och flytta hemifrån.

bästa med sommaren är: värmen, bara ben och all extra tid som man kan använda till fina bestyr och annat man inte hinner med när man har skola.

sämsta med sommaren är: insekter och att man brukar ha för höga förväntningar.

bästa sommarsysslan: picknick och balkonghäng tills solen går upp.
 

ultimata sommarklädseln: hatt, nätta skor och tunna klänningar.
 
drömsommarresan: stockholm.

finaste sommarminne: hela sommaren tvåtusentolv. jag var nykär, satt uppe nästan varje natt tillsammans med fint folk, festade varje helg och var på festival.

bästa platsen på sommaren: en nöjespark.
 

godaste glassorten: ben & jerry's cookie dough.

dagens sommarsysslor: avskedsfest till en vän som åker på språkresa för en månad.

på midsommar: så var jag lycklig och skrattade tillsammans med fina vänner.
 
om jag var en blomma skulle jag vara: prästkrage kanske.
 

bästa sommardoften: nyklippt gräs och saltvatten.

bästa sommarbäret: jordgubbe utan tvekan.

bästa klassiska sommarlåten: vamos a la playa med loona.

den här sommaren kommer bli: fantatisk och förhoppningsvis en av de bättre.
 
 
nästan halva sommarlovet har ju redan gått så jag tänkte att det var dags för en liten lista, den lånade jag av fina hannah och bilderna kommer från min tumblr. nu ska jag äta gott framför the virgin suicides innan kvällens bestyr. ha en fin lördag alla!
kärlek natalie.

det stora flytta hemifrån inlägget.

förra veckan så åkte vi ju en timme norrut, till vasa, på jakt efter min boplats för det kommande året. vi hittade faktiskt direkt en bra lägenhet lite utanför centrum. den har ingen balkong och är varken stor eller särskilt fin men jag är nöjd. och vi ska självklart fixa upp den, måla om och sånt. så fin ska den nog ändå bli i slutändan. har därför samlat ihop massor av inredningsinspiration här nedan så nu är jag väldans pepp på att börja inreda min lilla lya. vi ska åka och skriva på kontraktet nån gång den här veckan och efter det så är det ju bara att köra igång.
 
vet inte om jag ska hitta nån skojig tapet eller måla allting vitt, båda skulle vara lika fint.
 
en stringhylla har jag redan införskaffat mig, borde åka ut på en loppisrunda nu för att samla på mig en massa fina gamla burkar.
 
kanske man skulle måla stolarna eller sy ett fint tyg över dem.
 
skulle verkligen vilja ha en sån här.
 
mera stringhyllor för att de är så fina.
 
vill fylla väggarna med fina speglar och konst.
 
ska utan tvekan måla kökskåpen i nån pastell precis som ovan.
 
och mera fint.
 
och så ska jag ha massor av fina växter hängades i fönstret, köket och ja överallt. alla bilderna kommer från min pinterest, klicka dig in där för mera inredningsinspiration.
kärlek natalie.

en midsommarnattsdröm.

hej alla, jag hoppas att ni hade en väldans fin midsommarafton! själv så spenderade jag den i stan tillsammans med en stor hop av härliga människor. vi diskuterade allt mellan himmel och jord, planerade in olika sommarbestyr, åt och drack gott och såklart så lyssnade vi på massor av bra musik. jag lade såklart på den här låten vars titel pryder rubriken till detta inlägg, sjöng med för full hals trots allas suckande runt omrking, haha.
 
och så tog vi också en gruppbild, med finaste freja bakom kameran. alla mina vänner var inte på plats men jag hoppas att ni som inte var där ikväll ändå hade en toppenkväll. sen så får ni, kära läsare, gärna dela med er av er gårdag innan jag drar iväg för mera festligheter.
kärlek natalie.
RSS 2.0