en torsdagslista.

 
vad är det bästa med i dag? att det är min första dag här i lägenheten och i vasa stad.
 
vilka bloggar tycker du är bäst nuförtiden? amanda jonssonsniotillfem och hannahs cafévärld.
 
vad har du gjort i dag? vaknat upp bredvid min vän elin, städat lite och duschat.
 
 
vad lyssnar du på just nu? håkan hellström med kom igen lena. blir så glad av den!
 
vilka är dina fem bästa ätbara ting just nu? naturgodis, iskaffe, surskorpor, mineralvatten och pasta kanske.
 
vilka är dina fyra favoritfilmer just nu? the fault in our stars, juno, nick & norahs infinite playlist och mean girls.
 
 
vilka är dina fyra bästa helgbestyr? fester, roadtrips, picknick och biomys.
 
vilken låt gör dig som mest fredagspepp? charli xcx med boom clap.
 
vilka är dina fyra största beroende just nu? sällskap, musik, choklad och supernatural.
 
 
 
vilka fyra ord beskriver som bäst ditt humör just nu? förväntansfull, nöjd, pms och tankspridd (vilken kombination alltså, haha).
 
det där var då en liten torsdagslista med bilder från min weheartit. och ja, som ni läste ovan så har jag faktiskt flyttat in i min lilla lägenhet här i vasa nu. igår så kom vi tillbaka hit och började ställa in alla möbler och saker. runt åtta på kvällen nån gång så blev vi klara, det är bara några hyllor som ska upp ännu och då ska jag ta lite bilder så ni får se hur fint och mysigt jag har det! sådär annars så höll elin mig sällskap den första natten här, väldans fint att jag får träffa henne oftare nu. men nu ska jag ge mig ut på stan för att handla mat, ha det bra!
kärlek natalie.

om den sista helgen i juli.

nu är vi inne i den sista veckan i juli. snart är augusti här, skolåret börjar och om min nystart är inte långt borta. skrämmande men pepp ändå. personligen så hade jag en toppen sista julihelg. i fredags så var jag på poolparty med härligt folk. tog ett dopp med kläderna på bland annat. kvällen fick dock ett tidigt avslut eftersom att alarmet stod på nollfemnollnoll nästa morgon.
 
då satte sig jag och min vän kevin på bussen till vasa och sen därifrån på båten över till umeå. hela resan dit tog nästan sju timmar men med gott sällskap så går tiden fort.
 
väl där så delade vi på en pizza från en resturang vid namn basilica. väldans gott.
 
sen gick vi runt i umeå och shoppade. på lagerhaus så hittade vi båda massor av fint till lägenheterna. kevin ska också nämligen flytta hemifrån och kommer inte bo så långt ifrån mig!
 
wayne's coffee stannade vi i flera timmar och drack iskaffe i solen. sen började den långa resan hem och vi var nog båda trötta. när jag äntligen var hemma i min säng så kunde jag lugnt konstatera att det hade varit en toppendag och toppenhelg. mera sånt här tack!
kärlek natalie.
 

det handlar om dig av sandra beijer.

tänkte slå till med ett boktips åt er idag. det är säkerligen många andra bloggare som redan tipsat om denna men för er som missat det, läs sandra beijers debutbok det handlar om dig!
 
den handlar om en femtonårig flicka (vars namn vi aldrig får veta) och hennes första, stora kärlek till en rysk kille som vi heller aldrig får veta namnet på, det handlar om honom.
 
den är så himla fint och poetiskt skriven, hela boken är som ett brev till honom.
 
vi får följa med alla hennes upplevelser och känslor, hon kastas fram och tillbaka mellan lycka och sorg och det är precis som när man är kär påriktigt.
 
även fast man aldrig varit kär nån gång så läs den ändå för den är så fin, en favorit.
kärlek natalie.
RSS 2.0