sjutton jordsnurr.

 
hej på er! tog mig i kragen i lördags och tog mig till tommys på kvällen för att umgås och döda zombies. igår, söndags, så träffade jag nea för att mysa och skratta i ett par timmar. och idag startade jag dagen med att se håkan på ullevi (grät en skvätt både för att det var så fint och för att jag inte var där) varpå jag fick en ny telefon av mamma, började baka godsaker och nu bjuder jag på ännu mera webcamera bilder på mig iklädd sjömansklänning dagen till ära. den tjugonionde december / min födelsedag / min sjuttonårsdag till ära alltså.
 
sjutton hela jordsnurr. så länge har jag befunnit mig på den här planeten. efter det senaste inlägget där jag bara klagade på min födelsedag så tänkte jag i detta inlägg tillägga att det faktiskt finns en sak jag gillar med min födelsedag och datumet det inträffar på: att det är så nära nyår så jag lever faktiskt hela året en viss ålder och sen får jag en mycket ordentligare nystart med både ålder och årtal. jag vet att det bara är siffror men det är ändå så viktigt för mig. jag har verkligen längtat efter att detta år ska ta slut och jag får min nystart; och denna gång på riktigt. jag får starta det som en egen och självständig människa, med de nödvändiga bitarna på plats, frisk från depressionen och som mig själv.
 
i dessa tider så får man på nästan alla bloggar läsa en sammanfattning av deras år. såna har jag också gjort och var påväg att göra även i år, men sen satte det stopp. jag klarade inte av det. det tog inte ont men det var bara så svårt med tanke på allt som hänt och det faktume att jag varit flera olika personer detta år. jag fick problem direkt på första frågan, har du varit lyckligare eller ledsnare i år, och jag tänkte direkt lyckligare innan jag insåg att jag var helt eländig det första halvåret. så jag sparade mig det besväret och låter bli att sammanfatta det här året. jag hade även en tanke av att istället sammanfatta min utveckling som människa men jag skrotade den också. jag ska inte behöva bevisa mig själv utan nu kommer den här nystarten och då lägger jag allt det här bakom mig på riktigt. jag är den jag är idag och den jag var för några månader sen är borta nu, och hon jag var då definierar mig inte längre. eftersom att sekunden det slår 00:00 på nyårsafton så har jag bara varit en människa, mig själv, på hela 2015. och jag kan knappt vänta på att göra det året, mitt år som sjuttonåring, helt fantastiskt.
kärlek natalie.
Postat av: natalie

åh wow vilken fin klänning! och grattis på födelsedagen! (även vår namnsdag??)

svar: tack så mycket! tröjan har jag köpt på Primark för något år sedan!

Svar: tack snälla! och jo så var det ju också! dock den 9 augusti i finland men tycker ändå att det är så lustigt hur det råkar sig att min födelsedag och namnsdag i sverige är samma dag! :D
alektopaten.webblogg.se

2014-12-29 @ 20:54:47 / http://thaothi.blo.gg
Postat av: Emma

Grattis i efterskott! Hoppas att du hade en bra dag igår<3
Kram

Svar: tack snälla! <3 den skulle ha kunnat vara bättre men vad gör man då, kram!
alektopaten.webblogg.se

2014-12-30 @ 10:00:46 / http://glittrigamoln.blogg.se
Postat av: josefine

åh så fin klänning!

Grattis i efterskott! :D

Svar: tack så mycket fina du! :)
alektopaten.webblogg.se

2015-01-06 @ 15:30:11 / http://strigidae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0