om augustidagar och hösttankar som snurrar.

den här skolveckan har gått så himla snabbt och jag har haft fullt upp nästan varje vaken sekund. jag har bland annat misslyckat ett geografiförhör, haft min nya vän angeliqa på besök i lägenheten, känt lyckorus blandat med ångest, gått och blivit kär möjligtvis, haft en hemskt skojig dag tillsammans med de andra ettorna i skolan, låtit en stor del av mina tankar och böner gå ut till en vän som inte har det lätt just nu, gjort alltför många cafébesök tillsammans med kevin och kollat alltför många avsnitt av supernatural (har en sån otrolig kärlek för denna serie). 
 
här har vi en bild från ett av de finare cafébesöken. det gjorde vi på café de paris och jag tog en guldig macaron och till det en varm hallon- och vitchokladdryck. kevin tog en cupcake, lemonad med smak av rosor och en likadan dryck som jag minus hallonen.
 
just nu är jag faktiskt 'hemma' i kristinestad och det har jag lite blandade känslor om. citationstecknen lade jag ut eftersom att jag känner faktiskt att vasa är mitt hem nu. jag trivs där så himla bra, tydligen mycket bättre än jag förstod eller hade kunnat ana. när jag kom in i stan och huset så kändes det som att jag kommit bort en helg, här ska jag sova över ett par dagar. och ja, jag sov inte så bra inatt utan jag sover faktiskt bättre i min säng hemma i vasa. 
 
men jag har inte någonting emot denna stad, mitt barndomshem. jag har en kärlek för det här stället fortfarande, det är så himla fin och charmig stad och det är såklart härligt att få träffa sin familj och alla gamla vänner som lever här ännu. kanske de är alla dåliga minnen härifrån som jag har lite svårt att hantera bara. men det är sånt som går över med tiden, precis som de ångestfyllda tankarna och känslorna jag haft den senaste månaden. tiden läker alla sår och jag måste lära mig att man inte alltid kan fixa allting, jag måste låta det gå och se vad gud har bestämt för mig.
kärlek natalie.
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Ser ju inte liite gott ut! Sjukt sugen :o

2014-08-24 @ 15:50:10 / http://babustylee.webblogg.se
Postat av: Liborius

oj, det lät som en händelserik vecka:)

2014-08-25 @ 08:39:02 / http://liborius.se
Postat av: Vilmala

Åh FYFAN vad goott! Skolan dödar D:

2014-08-25 @ 08:44:52 / http://vilmala.se
Postat av: Linda Johansson

åh så gott det ser ut!

2014-08-25 @ 22:57:18 / http://linndajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:RSS 2.0