carry on my wayward son, there'll be peace when you are done.

helgen i kristinestad så spenderade jag tillsammans med saknade vänner, ihopkurrad i soffan tillsammans med familjen eller också inne på rummet med bra musik (denna går på repeat just nu) och näsan bland sidorna i en spännande bok. jag hade tagit ledigt måndagen för att hinna springa en massa viktiga ärenden med mamma och mot kvällsidan så missfärgade vi först mitt hår (det skulle bli choklad/hasselnötsbrunt men blev istället svart) och sen firade vi min kära morfars sextioårsdag. efter det så begav jag mig hem mot vasa igen, hade hunnit få hemlängtan!
 
 
här är då jag och min fina morfar, älskar honom så! nu i efterhand när jag flyttat så ångrar jag att jag inte spenderade mer tid med mina släktingar och familjen. jag vet ju att jag inte alls kunde koncentrera mig på sånt förr när jag var så sjuk men det svider ändå lite att man ska börja inse, värdesätta och bry sig nu i efterhand. det är förstås den smällen som jag fått ta mest nu efteråt (med alla i min bekantskapskrets, båda nära och inte så nära). men jag har ju nåt att se framemot nu i alla fall, och det kommer vara tusen gånger roligare varje gång jag får se dem!
kärlek natalie.

om augustidagar och hösttankar som snurrar.

den här skolveckan har gått så himla snabbt och jag har haft fullt upp nästan varje vaken sekund. jag har bland annat misslyckat ett geografiförhör, haft min nya vän angeliqa på besök i lägenheten, känt lyckorus blandat med ångest, gått och blivit kär möjligtvis, haft en hemskt skojig dag tillsammans med de andra ettorna i skolan, låtit en stor del av mina tankar och böner gå ut till en vän som inte har det lätt just nu, gjort alltför många cafébesök tillsammans med kevin och kollat alltför många avsnitt av supernatural (har en sån otrolig kärlek för denna serie). 
 
här har vi en bild från ett av de finare cafébesöken. det gjorde vi på café de paris och jag tog en guldig macaron och till det en varm hallon- och vitchokladdryck. kevin tog en cupcake, lemonad med smak av rosor och en likadan dryck som jag minus hallonen.
 
just nu är jag faktiskt 'hemma' i kristinestad och det har jag lite blandade känslor om. citationstecknen lade jag ut eftersom att jag känner faktiskt att vasa är mitt hem nu. jag trivs där så himla bra, tydligen mycket bättre än jag förstod eller hade kunnat ana. när jag kom in i stan och huset så kändes det som att jag kommit bort en helg, här ska jag sova över ett par dagar. och ja, jag sov inte så bra inatt utan jag sover faktiskt bättre i min säng hemma i vasa. 
 
men jag har inte någonting emot denna stad, mitt barndomshem. jag har en kärlek för det här stället fortfarande, det är så himla fin och charmig stad och det är såklart härligt att få träffa sin familj och alla gamla vänner som lever här ännu. kanske de är alla dåliga minnen härifrån som jag har lite svårt att hantera bara. men det är sånt som går över med tiden, precis som de ångestfyllda tankarna och känslorna jag haft den senaste månaden. tiden läker alla sår och jag måste lära mig att man inte alltid kan fixa allting, jag måste låta det gå och se vad gud har bestämt för mig.
kärlek natalie.

om mina nya höstkängor.

den senaste veckan så har jag bland annat umgåts med mina gamla goda vänner, senast igår så tog jag en fika med kevin och sen hade vi filmmys. jag har även skaffat mig en hög med nya vänner i gymnasiet som jag ser framemot att få lära känna bättre och hitta på bestyr med. och ja, skolan har rullat på och jag börjar få någorlunda koll på mitt schema. jag har även haft ett par ruskigare dagar med huvudvärk efter alla tårar jag fällt. men det är okej eftersom att jag faktiskt lycklig för det mesta. livet som frisk kommer nog aldrig sluta förundra mig.
 
tänkte att jag skulle visa er de här nya kängorna som kom med mig hem från stan i fredags. de kostade tjugofem euro på hm.
 
tycker att de liknar docs ganska mycket och ett sånt par har jag ju länge velat ha, men vi får köra på den här billigare versionen då. fattig studerande ni vet, haha.
 
och såhär fina sitter de på mina fötter. passade så bra strumpor som sticker fram, precis som jag vill ha det. dom här ska jag spatsera omkring i resten av sensommaren och hösten.
kärlek natalie. 
RSS 2.0